Tuotteet hakusanalla turkkilainen ruoho (15)

Sitruunaruoho

Sitruunaruoho

Sitruunaruohoksi kutsuttu yrtteillä on voimakas sitrushedelmien maku. Sitä käytetään laajasti aasialaisessa keittiössä ja lääkinnällisiin tarkoituksiin ympäri maailmaa. Sitruunaruohosta valmistettu tee ja kuiva muoto, olipa se jauhetta tai palasia, on helppo säilyttää päivittäiseen tai satunnaiseen käyttöön. Kuivassa muodossaan sitä käytetään lihan maustamiseen. Se antaa poikkeuksellista syvyyttä curryille ja pataruoille ja on erittäin suosittu aasialaisista ruoista. Sitruunaruohon käyttö siipikarjan, lihan, kalan ja äyriäisten kanssa lisää makuihin happamuutta. Afrikan maissa sitä käytetään enimmäkseen teenä. Öljyuutteita käytetään elintarvikkeiden säilöntäaineena. Puhdistus: 100 % puhdasta, koneellisesti puhdistettua, ei vieraita aineita Pakkaus: 20 kg polypropeenipusseissa tai paperipusseissa pyynnön mukaan
Mausteet

Mausteet

Tarjoamme erilaisia mausteita. Meiltä saat ensiluokkaista laatua erittäin tuoreella aromilla, esimerkiksi: - korianteri - kumina - paprikajauhe - kumina - curry - seesami - pippuri - kardemumma - kaneli - valkosipulijauhe ja paljon muuta.
Vehnänorri

Vehnänorri

Vehnäruoho on nuorta vehnäkasvin ruohoa. Jauhe tarjoaa monimutkaisen ravintopaketin, johon kuuluu vitamiineja, antioksidantteja, välttämättömiä ja ei-välttämättömiä aminohappoja sekä rautaa, magnesiumia ja sinkkiä.
Ruohopuutarha - Ruohopuutarha

Ruohopuutarha - Ruohopuutarha

Ruohopihan puutarhaverkko
Ruohosipuli

Ruohosipuli

Ruohosipuli, pakastettu
Kumina siemenet

Kumina siemenet

Trigonella foenum-graecum Alkuperä: Intia
Fescue - Rehu siemenet

Fescue - Rehu siemenet

Fetukka on erittäin kestävä ruoho, joka sopeutuu sekä kuiviin että kosteisiin maihin. Se tuottaa hyvin lähes koko vuoden, erityisesti viileinä aikoina. Sitä suositellaan laidunten perustamiseen kuivilla ja vaikeissa olosuhteissa. Sillä on erittäin kehittynyt juuristo, ja sitä käytetään rinteiden, rantaviivojen jne. tukemiseen. Se sopeutuu useimpiin maaperiin, lukuun ottamatta kevyitä maita. Yksi tunnetuimmista lajikkeista on fetukka Fawn, vaihtoehtoinen, kestävä ja sopeutuva lajike, jolla on erinomainen tuottavuus ja korkea kuivuuden kestävyys.
Oreganolehti

Oreganolehti

Oregano on voimakkaan makuinen kasvi, jota käytetään paljon italialaisessa keittiössä. Se on välttämätön ainesosa hyvän pizzan valmistuksessa ja se sopii erinomaisesti yhteen muiden tuoreiden yrttien, kuten basilikan tai timjamin, kanssa maustamaan tomaattikastikkeita. Valittuna tuoreena sen maku on hienovaraisempi, ja se täydentää miellyttävästi Välimeren herkkiä kaloja.
Pellavansiemenet

Pellavansiemenet

Tuotteemme täyttävät EU:n elintarvikkeita koskevat säädökset. Meillä on IFS FOOD -sertifikaatti sekä eläinlääkintäsertifikaatti. Investoimalla innovatiiviseen teknologiseen linjaan viljojen puhdistamiseen, lajitteluun ja pakkaamiseen olemme saaneet takuun tuotteen laadusta ja kyvyn tarjota tavaroita, joiden puhtaus on 98 % - 99 %.
Sitruunaruoho Eteerinen Öljy

Sitruunaruoho Eteerinen Öljy

Latinalainen nimi: Cymbopogon citratus Tislattu osa: Lehdet Alkuperä: Ylänköalueet (keskinen Madagaskar) Käyttöohjeet: Reuma, niveltulehdus, jännetulehdus Liiallinen hikoilu Hyttysten esiintyminen (ennakoiva) ja hyttysenpuremat (hoitava)
Into- kukka

Into- kukka

Passionskukka
Riisi

Riisi

Aurinkoinen ja vesirikas maa on ihanteellinen tämän erinomaisen ruoan viljelyyn. Riisi on yksi terveellisimmistä ja suosituimmista viljalajeista, joka on rikas proteiinista, hiilihydraateista ja B-vitamiinista. Olemme valinneet tämän kreikkalaisen keskikokoisen riisin suurella huolella. Tavoitteemme on täydellinen tyytyväisyytenne ja erinomainen ravitsemus. Se sopii perinteiseen pilafiimme. 500 g
Murskattu persilja

Murskattu persilja

Murskattu persilja on monipuolinen yrtti, jota on käytetty roomalaisista ajoista lähtien koristeena ja makua parantavana aineena suolaisissa ruoissa. Sitä viljellään ympäri maailmaa, ja Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä ovat suuria prosessoijia. Persilja lisää hienovaraista aromia ja makua sekoitettuihin yrttimausteisiin, lihamarinoihin, vinaigretteihin ja kasviskeittoihin. Se täydentää munaruokia, paahdettuja vihanneksia ja yrttileipiä, ja on perusainesosa italialaisessa keittiössä. Laadun säilyttämiseksi murskattua persiljaa tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.
Fenkoli

Fenkoli

Foeniculum vulgare Alkuperä: Egypti
Salvia

Salvia

Salvia on Lamiaceae-perheen kasvi, joka saa nimensä latinankielisestä sanasta salvare, joka tarkoittaa "pelastaa" tai "parantaa". Salviasta on jo muinaisista ajoista lähtien liitetty lääkinnällisiä ominaisuuksia. Salviaa tunnetaan Kiinassa, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa jo pitkään, ja sillä on itse asiassa erittäin monta lajia (yli 700), jotka kuuluvat Salvia-sukuun. Erityinen lajimme näiden satojen Salvia-lajien joukossa on salvia stricha, joka omaa voimakkaan, hieman karvaan ja kamferisen maun ja sopii erinomaisesti riistan, paistetun sian- ja lampaanlihan, vasikan, kanan, kalkkunan tai jopa ankan kanssa.